Curriculum

Ervaring:


Onder andere gewerkt met:
Herman den Blijker
Hans van Wolde (nu Beluga – Maastricht)
Cas Spijkers
Patrick ’t Hart (nu Zeezout – Rotterdam)
Gert-Jan Cieremans (voorheen Seinpost / Cottontree Mer– Scheveningen)
Imko Binnerts (nu Puur Zee – Wijk aan Zee)
François Geurds (nu FG – Rotterdam)
Luc Kusters (nu Bolenius – Amsterdam)
Mario de Ridder (nu Joelia – Rotterdam)
Ramon Brugman (nu KRO/NCRV BinnensteBuiten)


Gewerkt bij/in:


La Duchesse (Schiedam)
Auberge Hosman Frères (Schiedam)
Parkheuvel (Rotterdam) bij Cees Helder ***
Hotel Restaurant Vreugd en Rust (Voorburg) Henk Savelberg
Landhuis de Oliphant (Rotterdam)
Restaurant de Boompjes (Rotterdam)
Hotel Des Indes (Den-Haag)
Ms Windsurf – Windstar Cruise Line (zuster maatschappij van de Holland America Line)
Schmidt Zeevis Rotterdam (als QA-manager)
Hotel de Echoput (Hoog Soeren) bij Theus de Kok, Peter-Paul van den Breemen en Bjorn Massop


Recente opdrachten:


Heeren van Noortwyck (Noordwijk aan Zee)
Keurslagerij Jaap Oosterbeek (Apeldoorn)
Bistro Castrique (Weesp)
Lammers Support Group (Klarenbeek)
Sfeerlocaties.nl
Fumo Ergo Sum (Apeldoorn)
ALTV Daisy (Apeldoorn)
Best Western Plus Grand Winston (Rijswijk)
Olssons Brygga (Arvika – Zweden)
Van Rooijen Catering (Utrecht)
Mövenpick Hotel (Amsterdam)
Mick O’Connells (Utrecht)
Brasserie De Bank (Harderwijk)
Next Kitchen (Utrecht)
RAI, Basement Chefs (Amsterdam)
Hotel & Congrescentrum Mennorode (Elspeet)
Vineyard Food & Drinks (Utrecht)
Sodexo Catering (Zwolle)
Auberge Navet (Apeldoorn)
Maison van den Boer (Veghel)
Anafora parkrestaurant (Vleuten)


Theoretische ervaring/vaardigheden:


SVH Restaurantkok
SVH Wijncertificaat
SVH Leermeester
SVH Sociale Hygiëne
SVH HACCP voor leidinggevenden
Thermal processing
Leidinggeven
Klantgerichtheid
Voedingsmiddelentechnologie


Media:


Culicolumn ‘Koken met’ in Eigen! Apeldoorn # 36
Auteur voor koksland.nl