Hygiëne & kwaliteit


MauriceKookt geeft u adviezen die passen binnen de richtlijnen van de hygiënecode voor de Horeca en Nederlandse voedsel en waren autoriteit.

HACCP

Enkele voorbeelden van taken die ik voor uw restaurant of hotel kan uitvoeren zijn:

  • Het uitvoeren van een Quickscan, deze kan gebruikt worden als uitgangspunt voor een goed werkend HACCP-systeem.
  • Het beoordelen van een door u zelf opgesteld HACCP-handboek.
  • Het opstellen van een nieuw HACCP-handboek.
  • Begeleiding bij implementatie en verdere praktische uitvoering van het HACCP-handboek.
  • Aanvullende ondersteuning door HACCP trainingen in uw bedrijf.
  • Het afnemen en uitvoeren van onaangekondigde bezoeken waarbij het HACCP-handboek periodiek wordt gecontroleerd op doelmatigheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een checklist gebaseerd op de hygiënecode voor de Horeca.
  • Het beoordelen van het schoonmaakwerkplan en ongediertebestrijdingsplan.
  • Advies bij vraagstukken over allergenenbeheer.

Meer weten?

Het leveren van kwaliteit kost geld,
het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.